Bacinschi îşi asumă vina pentru slaba implicare la deszăpezirea străzilor din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta spune că s-a temut să împrăştie sare pentru a nu strica asfaltul de pe străzi. Primarul a promis însă că în câteva zile străzile din oraş vor fi curate.

Observaţia privind modul cum arată majoritatea arterelor de circulaţie din oraş, inclusiv cele principale, i-a fost făcută primarului Bacinschi de consilierul local Nicu Tănase, care a spus că nu a văzut în nici un oraş din cele prin care a trecut străzi necurăţate ca la Focşani.

„Recunosc, e vina mea. Am evitat să dau prea multă sare de frică să nu stric asfaltul la străzi. Promit că în câteva zile situaţia va fi alta", i-a răspuns Decebal Bacinschi consilierului Tănase.

De altfel, în cursul zilei de astăzi au ieşit la deszăpezire foarte mulţi dintre angajaţii de la Spaţii Verzi, dar şi 17 deţinuţi de la Penitenciarul Focşani, care prin voluntariat au înlăturat zăpada de la Căminul de Bătrâni şi de pe strada Mr. Gh. Pastia.

„Participarea persoanelor private de libertate la acţiuni de acest gen are ca scop dezvoltarea spiritului civic şi de echipă, dezvoltarea unei atitudini pozitive faţă de muncă, creşterea stimei de sine şi a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă", spune insp. pr. Geta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite