Asistentă medicală: "Am scos frigiderul din priză pentru că este gol!" / Bugetarii vrânceni au plecat cu autocarele la protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliştii SANITAS au fost printre cei mai matinali
Sindicaliştii SANITAS au fost printre cei mai matinali

Peste 1.000 de bugetari vrânceni au plecat astăzi dimineaţă cu autocarele la protestul din Bucureşti. Printre protestatari se află şi angajaţi din primării. 50 de autocare au plecat la Bucureşti astăzi dimineaţă din mediul rural.

Supăraţi că nu se mai descurcă cu leafa ciopârţită de guvernanţi, bugetarii vrânceni se plâng că nu mai au cu ce să cumpere mâncare pentru copiii.

Cu salarii de 500 de lei pe lună, se văd nevoiţi să se debranşeze de la căldură şi renunţă la aproope toate cheltuielile întrucât nu mai fac faţă ratelor la creditele pe care le au la bănci.

image


„Toţi care plecăm suntem în ture libere. Mergem pentru că nu se mai poate trăi aşa. Soţul meu este bolnav, are glaucom şi nu am decât 600 de lei salariu acum din care trei sute am rată la bancă. Medicamente nu am bani să îi iau că nu îi mai dă nici compensat. Am scos şi frigiderul din priză că nu am pentru ce să îl mai ţin. Este gol şi oricum pregătim de pe o zi pe alta mâncare, o supă, mai nimic, cât să treci ziua", ne-a spus Ana Popescu (56 ani), infirmieră la maternitate.

Protestatarilor li s-au alăturat şi angajaţii din primăriile din mediul rural mobilizaţi de primari.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite