Autorităţile din Suraia au investit aproape 100.000 de lei într-un gard de biserică instalat la stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce şoferii se accidentează pe DJ 204 D, Focşani-Suraia din cauza gropilor din carosabil, edilii locali se preocupă de construirea unei săli de sport de 3.276.000 lei.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a reluat pe 8 iulie licitaţia pentru sala de sport de la Suraia, pentru care au fost alocaţi din fondurile Uniunii Europene, dar şi din bugetul local, 3.276.048 de lei.

Destinată celor 550 de copii din Suraia, sala de sport se vrea a fi una modern contruită după ultimele tendinţe, întrucât este finanţată cu bani europeni.

Va avea 150 de locuri şi o suprafaţă de 3.000 de mp, duşuri şi va fi construită în curtea şcolii vechi din Suraia. "Vom avea o sală de sport la înalte standarde, pentru tot tineretul din comuă. Va fi foarte frumos construită. Ştiţi cum arată acestea", ne spune mândru Vasile Grosu primarul comunei.

Nimic rău până aici, însă localnicii au cu totul şi cu totul alte doleanţe.

Nemulţumirea localnicilor, dar şi a celor care tranzitează zona este drumul plin de gropi prin care se face accesul în comună, drumul judeţean 204 D Focşani - Suraia.

Drumul ciuruit

Presărat cu gropi ca după bombardament, drumul este cauza producerii a nenumărate accidente. O confirmă şi poliţiştii. În timp ce Primăria se preocupă să le construiască sală de sport, surăienii au ajuns în pragul disperării.

Maşinile de mare tonaj ce trec cu piatră de la cele 13 balastiere din comuna lor distrug asfaltul şi le crapă pereţii caselor. Referitor la drum, edilul comunei, Vasile Grosu, ne împărtăşeşte că drumul a fost predat de Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea de curând Ministerului Dezvoltării pentru lucrări de reabilitare, după ce l-a lăsat în paragină pe timpul guvernărilor care s-au perindat pe la cârma ţării în ultimii opt ani.

Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Focşani".

Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite