Automobil Clubul Român are din nou sucursală în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea filialei este asigurată de o femeie, psihologul Cătălina Dascălu, care şi-a propus să înfiinţeze şi un club al automobilistelor

După o perioadă de şase ani, timp în care a funcţionat în structura ACR Buzău, filiala Vrancea a Automobil Clubul Român revine ca sucursală desinestătătoare, în urma reorganizării instituţiei la nivel naţional.

Conducerea filialei este asigurată de psihologul Cătălina Dascălu, care şi-a propus ca prin obiectiv recâştigarea încrederii oamenilor în această organizaţie de tradiţie.

„ACR încearcă pentru început să se adreseze tinerilor între 18 şi 30 de ani, care pot beneficia de o serie de avantaje devenind membri ACR. Avem pentru ei preţuri promoţionale. Tinerii între 18 şi 25 de ani au o reducere de 50% din taxa de 255 de lei/an pentru a deveni membri ACR şi cei între 25 şi 30 de ani beneficiază de o reducere de 25%. Avantajele sunt că beneficiază în orice zi, la orice oră, de asistenţă tehnică de specialitate şi ajutor rutier în cazuri deosebite", a precizat Cătălina Dascălu.

Tot ca intenţie, ACR Vrancea doreşte să înfiinţeze un club al automobilistelor, în care să se organizeze femeile pasionate de condus autoturisme, dar se are în vedere şi organizarea unui raliu al Vrance, asta în condiţiile în care drumurile vor fi refăcute.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite