Autogara Focşani a reluat cursele interjudeţene şi către Vulturu şi Ciuşlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele programate dimineaţă au fost anulate şi astăzi.
Cursele programate dimineaţă au fost anulate şi astăzi.

Drumul judeţean 202 F este în continuare închis pe porţiunea Băleşti - Mihălceni iar pe DN 23 B, între localităţile Măicăneşti - Ciorăşti se circulă pe un singur fir din cauza nămeţilor. Drumarii avertizează că traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate rutele din judeţ.

Şoferii microbuzelor de transport interjudeţean au reluat astăzi cursele către Galaţi, Constanţa, Bucureşti şi Brăila însă ruta a fost deviată de la traseul obişnuit prin comuna Tătăranu pe la Năneşti cu ocol de 20 de km. De asemenea a fost reluat transportul către Vulturu şi Ciuşlea.

Celelalte curse către Tulcea, Sihlea, Tâmboieşti, Coroteni, Vintileasca, Băleşti, Tercheşti, Ciorăştii Mari, Mărtineşti, Maluri, Râmniceni, Vadu Roşca au rămas suspendate. O parte din acestea vor fi reluate pe parcursul zilei de astăzi însă plecările din cursul dimineţii şi mare parte din cele programate la prânz au fost anulate.

DJ 202 F, Băleşti - Mihălceni rămâne închis

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale dar şi cei de la drumuri judeţene atrag atenţia că DJ 202 F este în continuare închis pe porţiunea Băleşti - Mihălceni din cauza nămeţilor iar pe DN 23 B se circulă pe un singur fir între localităţile Măicăneşti - Ciorăşti.

Momentan, în Vrancea nu mai sunt persoane blocate în zăpadă însă pe toate rutele naţionale şi judeţene se circulă în condiţii de iarnă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite