Autocarul excursioniştilor de la Crucea Roşie, furat în luna mai la Bruxelles, a fost găsit/Buluceală la recuperarea hainelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii belgieni i-au prins pe cei trei indivizi care au furat autocarul cu care grupul de seniori de la Crucea Roşie efectua o excursie în Europa. Unul dintre hoţi este român.

După ce le-au fost furate la Bruxelles, în luna mai, bagajele şi autocarul cu care se deplasau într-o excursie, cei 40 de membri ai Crucii Roşii Vrancea care au făcut deplasarea în turneul european au primit vestea că atât autocarul, cât şi o parte din bagaje au fost găsite de poliţia belgiană.

Autocarul a fost găsit într-o localitate de lângă graniţa dintre Olanda şi Germania, vopsit complet negru, poliştii stabilind că unul dintre participanţii la furt este român.

În consecinţă, excursioniştii au fost chemaţi astăzi dimineaţă să-şi recupereze din bunuri, în special articole vestimentare, adunate laolată în mai multe valize.

Împărţirea lucrurilor a durat câteva ore, păgubiţii constatând că le lipsesc obiectele de valoare, precum aparate foto, camere video şi suveniruri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite