Au urinat în faţa unui bloc şi i-au înjurat pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii sunt cercetaţi pentru ultraj
Bărbaţii sunt cercetaţi pentru ultraj

Cinci bărbaţi din oraşul Mărăşeşti sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ultraj si ultraj contra bunelor moravuri, după ce i-au ameninţat pe poliţiştii care le atrăgeau atenţia cu privire la comportamentul lor.

Evenimentul s-a întâmplat în oraşul Mărăşeşti, în zona Cimitirului Izvorul Tămăduirii, unde patrula de ordine publică care asigura fluenţa traficului rutier a observat pe stradă mai multe persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice care urinau în faţa unui bloc de locuinte.

„Poliţiştii le-au atras atenţia cu privire la comportament, moment în care persoanele din grup le-au adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Poliţiştii au încercat să îi legitimeze pe cei 5 bărbaţi din grup si deoarece aceştia au refuzat şi au continuat să fie violenţi, atât verbal cât şi fizic, au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Mărăşeşti", a precizat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Membrii grupului au fost sancţionaţi contravenţional, iar poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunilor de ultraj si ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca dosarul să fie declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite