Au defrişat pădurea fără acordul proprietarului pentru redarea traficului rutier pe drumul judeţean surpat la Spulber FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe DJ 205 D, în zona Spulber, a fost reluată la doar câteva ore după surparea drumului. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea se laudă că primul ministru i-a promis ajutor să continue lucrările la drum.

La doar câteva ore de la surparea DJ 205 D, în zona localităţii Spulber, autorităţile judeţene au ţinut să facă o demonstraţie de forţă şi să redeschidă traficul rutier în zonă.

image

CLICK aici pentru imagini

Pentru acest lucru muncitorii de la Vega au găsit o soluţie la îndemână şi au defrişat o suprafaţă de pădurice, iar pe teren au aşternut pietriş astfel încât să facă posibilă circulaţia autovehiculelor.

Autorităţile au uitat însă un lucru, şi anume să ceară acordul proprietarei pădurii, Ioniţa Pricopici

Bătrâna ne-a declarat că nu a venit nimeni să o întrebe dacă poate defrişa suprafaţa în cauză, însă spune că aşteaptă acum de la autorităţi un ajutor.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a spus că de data aceasta a găsit înţelege la guvern şi în şedinţa de marţi a executivului va primi sprijin pentru continuarea lucrărilor de regularizare a râului Zăbala.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite