Atmosferă cubaneză, pedeapsă cu distracţia şi dj consacraţi în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Eftimie va întreţine atmosfera în Club Extrem.
Adrian Eftimie va întreţine atmosfera în Club Extrem.

Clubul Times găzduieşte în această seară „Havana Party", iar sâmbătă focşănenii sunt aşteptaţi la „Jail Party". În Extrem, atmosfera va fi întreţinută de Adrian Eftimie.

Şi în acest weekend, tinerii focşănenii vor avea parte de evenimente care mai de care mai inedite, cu invitaţi de seamă, promoţii şi muzică bună. Deseară, Times Pub organizează „Havana Party", show în cadrul căruia clienţii vor putea pătrunde într-o atmosferă cu specific cubanez. Nu vor lipsi băuturi precum tequila, la preţul de doar cinci lei, sau Cuba Libre, la numai şapte lei. De asemenea, petrecăreţii înfometaţi vor putea comanda „Cubano Sandwich", un preparat delicios care nu costă mai mult de şase lei.

Distracţie până dimineaţa

Focşănenii care vor să scape de plictiseală sunt aşteptaţi mâine seară la „Jail Party", un eveniment cu totul nou pe piaţa cluburilor din municipiu. „În urma deciziei judecătoreşti, pedeapsa stabilită pentru infracţiunea produsă este: pedeapsa cu distracţia şi ţinerea ca prizonier până la ora 4.00. Puteţi fi eliberat mai repede de ora 4.00 doar pe cauţiunea în valoare cinci lei", astfel sună invitaţia lansată de Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

De asemenea, „infractorii" care nu se vor prezenta la petrecere până la orele 23.00 vor fi sancţionaţi contravenţional cu o amendă de zece lei. Aşadar, tinerii dornici de senzaţii tari sunt sfătuiţi să nu rateze show-ul găzduit de Times Pub.

În Extrem, Adrian Eftimie

Deseară, în club Extrem va răsuna muzica house, spre bucuria iubitorilor acestui gen care vor putea dansa pe melodii consacrate, mixate de către Adrian Eftimie, unul dintre cei mai buni dj ai momentului.

Eftimie a început să cocheteze cu muzica în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când s-a alăturat echipei de la radio „Uniplus", pentru ca în 2004 să devină rezident într-un club din Bucureşti. În prezent, Eftimie este cel mai solicitat dj din România, petrecându-şi ore bune în studio şi lansând producţii precum „City Lights" sau „Black Sea Cost".

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite