Atac cu săbii şi coase la bannerele electorale ale candidaţilor Alianţei pentru Vrancea din şapte localităţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actele de vandalism au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Mult clamata campanie electorală clamată de mai marii judeţului începe să se transforme într-o campanie murdară. În noaptea de vineri spre sâmbătă, zeci de bannere electorale ale candidaţilor Alianţei pentru Vrancea din Panciu, Cîmpuri, Răcoasa, Soveja, Păuneşti, Pufeşti şi Suraia au fost pur şi simplu distruse.

„S-a întâmplat azi noapte. Azi dimineaţă le-am găsit tăiate în două. Am şapte bannere, puse legal, cu contract şi toate au fost tăiate. Probabil consideră că sunt un competitor redutabil pentru ei", a declarat Giorgică Anghelache, candidatul APV la Primăria Suraia.

Reprezentanţii APV spun că în spatele acestor vandalizări stau oamenii Uniunii Social Liberale (USL), care vor să distrugă tot pentru a rămâne singuri la guvernare.
"Cei care au vandalizat timp de 12 ani bugetul Consiliului Judetean continua sa faca ceea ce stiu mai bine, adica distrug. Acest tip de comportament arata inca o data dispretul fata de cetateni si de proprietatea privata. Cei care au ordonat asta stiu ca nu pot castiga
alegerile cu metode democratice, cu idei sau proiecte, ci prin teroare si intimidari. Astazi distrug bannere,maine ne pot intra in case sa ne confiste proprietatile"
, a declarat Liviu Bostan, candidat al Aliantei Pentru Vrancea la Consiliul Judetean.

Alianta Pentru Vrancea a solicitat Politiei si Parchetului sa identifice de urgenta autorii actiunilor de distrugere , mai ales ca exista toate
indiciile ca actele de vandalism au fost planificate, sincronizate si dirijate politic de aceleaşi persoane.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite