BAC 2010: Aflaţi ce medii au fost mărite după contestaţii (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care au contestat duminică notele la examenul de Bacalaureat pot afla aici rezultatele finale. În total au fost depuse 1500 de contestații. Cei mai mulți elevi au fost nemulțumiți de notele primite la matematică și la limba și literature română.În schimb, cei peste 1.000 de absolvenţi de liceu care nu au reuşit să promoveze în prima sesiune a examenului de Bacalaureat nu se grăbesc să se înscrie la sesiunea din toamnă.

APASĂ AICI PENTRU A VEDEA REZULTATELE FINALE DE LA BACALAUREAT

Deşi înscrierile au debutat la data de 5 iulie, iar mâine este ultima zi de înscriere, absolvenţii de clasa a XII-a nu se înghesuie cu dosarele la secretariatele unităţilor de învăţământ unde au învăţat. Oficialii din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea nu cred că este vorba de dezinteres din partea absolvenţilor de liceu, ci mai degrabă este vorba de lipsă de informare.

"Consider că intervalul scris în metodologie este prea scurt, iar elevii nu cunosc această metodologie şi nu se înscriu la sesiunea a doua. Cei care au depus contestaţii să vină să se înscrie pentru că mai au puţin timp", a subliniat Iordache Bostan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Astăzi au fost afişate şi rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, obţinute după rezolvarea contestaţiilor, iar singura şansă a candidaţilor declaraţi respinşi este înscrierea la sesiunea din august - septembrie a testului de maturitate.

Acesta va debuta la data de 30 august cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română, în data de 1 septembrie candidaţii urmând a susţine proba obligatorie a profilului. Examenul de Bacalaureat sesiunea august - septembrie se va încheia pe 2 septembrie, cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate două zile mai târziu, între orele 16.00 - 18.00 candidaţii nemulţumiţi având posibi-litatea să depună contestaţii. În data de 8 septembrie vor fi afişate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite