Astăzi / Cadouri de Ziua Femeii pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focşănenii se grăbesc să cumpere cadouri de 8 martie şi pe ultima sută de metri. Magazinele cu parfumuri, flori şi bijuterii înregistrează vânzări record chiar şi în această perioadă de criză.

Aşa cum era de aşteptat, cei mai mulţi clienţi sunt bărbaţi, însă şi femeile îşi fac cadouri în aceste zile una alteia.

"Am venit aici să cumpăr câteva eşarfe frumoase şi de calitate pentru prietenele mele dar şi pentru mama mea pentru că 8 martie este simbolul femeii. Nu vom renunţa să îl marcăm cumva în fiecare an", ne-a spus Elena Beşleagă, una dintre doamnele pe care le-am întâlnit la cumpărături, în goana după cadouri.

Încasările au crescut cu 50%

Dacă doamnele caută să cumpere mici articole vestimentare, bărbaţii sunt cei care fac cele mai scumpe cadouri. De la seturi de bucătărie din argint până la bijuterii cu nestemate.

"Vânzările au crescut în aceste zile cu ocazia Zilei Femeii cu 50% într-adevăr, chiar dacă suntem în perioadă de criză. Evident, bărbaţii sunt cei care fac cadourile cele mai scumpe. Am dat şi un colier cu diamante de 1.000 de lei. Şi cei cu bani mai puţini cumpără până la urmă ceva pentru a nu trece această zi neobservată. Dar am reuşit să vindem foarte multe bijuterii. Cele mai căutate sunt inelele şi colierele", ne-a spus Cătălina Dima, una dintre vânzătoarele unui magazin cu bijuterii.

"Nu am foarte mulţi bani dar i-am cumpărat soţiei un ineluş. Mic, dar contează. Ştiu că îi plac foarte mult", ne-a spus şi Dragomir Cristian din Focşani.

La mare căutare au fost şi florile, bineînţeles, dar şi eşarfele pastelate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite