Asociaţia „Cărţi Deschise”, prezentă la Târgul ONG-urilor vrâncene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul ONG ce se desfăşoară mâine, în Piaţa Unirii din Focşani, începând cu ora 10.00, sub sloganul "Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit".

Asociaţia Carti deschise va fi prezentă alături de celelalte ONG-uri vrâncene şi va expune obiectivele asociaţiei şi proiectele de viitor.

„Vă aşteptăm duminică, 20 mai, începând cu orele 10.00, în Piaţa Unirii la deschiderea Târgului Ong-urilor vrâncene organizat de Asociaţia Rom pentru Rom din Panciu şi dedicat Săptămânii Naţionale a Voluntariatului.Întrucât cea mai benefică investiţie este cea în oameni, prin Asociaţia Cărţi deschise, care este de fapt un ONG, ne-am propus să susţinem financiar şi organizatoric Biblioteca Judeţeană şi în special bibliotecile publice din Vrancea, prin dezvoltarea activităţilor culturale şi specifice de bibliotecă, în sensul stimulării interesului pentru cultură în comunitate şi al adaptării la exigenţele sociale şi economice actuale", a precizat Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Judeţene Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite