Asfalt nou în Focşani în an electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Brăilei va fi asfaltată integral
Strada Brăilei va fi asfaltată integral

Peste câteva zile, în Focşani se va da startul campaniei de asfaltări, care întâmplător sau nu se suprapune cu apropierea debutului campaniei electorale.

Autorităţile locale au fost destul de prevăzătoare anul trecut să nu consume decât o parte din cei 25 de milioane de lei contractaţi de la bancă în anul 2010, deşi aceleaşi autorităţi se angajaseră că vor cheltui cei mai mulţi bani în 2011.

Prin urmare, în zilele următoare vor începe lucrările de reabilitare a întregului Bulevard Brăilei, cu refacere trotuare şi turnare covor asfaltic, modernizarea acestei artere fiind estimată la valoarea de 5,8 milioane de lei.

Banii vor fi folosiţi şi pentru cofinanţarea unor proiecte aprobate de UE.

„Având în vedere că de la aprobarea împrumutului şi până acum au apărut noi priorităţi, şi anume investiţii colaterale proiectelor cu finanţare europeană, cum sunt reţelele de canalizare din cartierele Mîndreşti şi Laminorul, s-a impus modificarea indicatorilor aprobaţi anterior", motivează primarul Decebal Bacinschi noile investiţii.

În Focşani s-au reluat lucrările la alimentare cu apă şi canalizare

Contribuţia Primăriei la cele două investiţii este de 4,2 milioane de lei. Focşănenii vor plăti 15 ani împrumutul pentru refacerea străzilor.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite