Aseară / Un om de afaceri din Focşani s-a aruncat de la etajul trei al clădirii în care lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Capcalo s-a sinucis seara trecută în jurul orei 21.00. Bărbatul avea 61 de ani şi era director la o societate comercială de panificaţie. Omul de faceri avea însă mai multe probleme în familie.

Sergiu Capcalo fusese detaşat cu serviciul în urmă cu câţiva ani de la Bucureşti la Focşani. Omul de afaceri avea mai multe necazuri. Soţia sa era imobilizată la pat de multă vreme.

image

Angajaţii din clădirea de birouri spun că şi copilul lui Sergiu Capcalo avea probleme. "Copilul lui am înţeles că avea ceva probleme dar nu ştim exact despre ce este vorba", mărturiseşte unul dintre ceilalţi angajaţi din clădire. NIci la serviciu omului de afaceri nu îi mergea prea bine. Societatea comercială la care lucra era din ce în ce mai afectată de criza financiară.

image

Colegii de birou ai omului de afaceri au aprins lumânări pe locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al acestuia.

Cunoscuţii omului de afaceri mai spun că acesta şi-a plănuit cu mult timp înainte fapta. „A fost observat cam cu zece zile înainte mai abătut. Se uita lung pe coridoare iar ieri chiar păzea aşa uşa biroului probabil nu voia să îl vadă cineva. Chiar a dus ştampila la contabilă şi şi-a făcut curat în birou. La finalul programului i-a întrebat pe cei care ieşeau din clădire dacă a mai rămas cineva la serviciu. A aşteptat să plece toată lumea", mărturiseşte un alt angajat.

"Eu ştiu doar că lucrează aici de mai bine de şase ani şi locuia în chirie în oraş pentru că era din Bucureşti. Am auzit că ar avea ceva probleme familia lui. Soţia are probleme de sănătate dar mai multe nu ştiu. Cu firma la care lucra nu ştiu dacă avea probleme dar în această perioadă tuturor firmelor le merge mai rău", spune şi preşedintele Federal Coop Vrancea, Corneliu Harabagiu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite