Aseară / Un copil de 11 ani a ajuns la spital înjunghiat şi plin de vânătăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că băiatul a fost bătut de mama sa vitregă cu coada de la mop pentru că ar fi fost surprins de aceasta în tip ce încerca să întreţină relaţii sexuale cu o nepoţică în vârstă de doar patru ani şi că s-a automutilat cu cuţitul pentru a o determina pe femei să nu îl mai lovească.

Un băiat de 11 ani de etnie romă a ajuns seara trecută la spital înjunghiat în abdomen şi cu vânătoi pe tot corpul, inclusiv pe faţă. Băiatul locuieşte cu tatăl său şi cu concubina acestuia în cartierul Sud din Focşani.

Potrivit poliţiştilor, copilul a fost bătut de mama sa vitregă cu coada de la mop pentru că ar fi fost surprins de aceasta în tip ce încerca să întreţină relaţii sexuale cu o nepoţică în vârstă de doar patru ani.

Anchetatorii mai spun că băiatul s-a înjunghiat singur în abdomen pentru a o convinge pe mama sa vitregă să nu îl mai bată.

image

„Copilul a fost bătut cu mopul de mama sa vitregă întrucât ar fi fost surprins de aceasta în timp ce trăgea de o nepoţică de patru ani. Femeia a vrut să îi aplice o corecţie iar băiatul s-a automutilat pentru a o face pe mama sa vitregă să nu îl mai lovească. Băiatul a fugit la mama lui naturală care a chemat Ambulanţa întrucât copilul se simţea rău. Noi vom continua cercetările", ne-a declarat şeful Poliţiei Focşani, comisar - şef Gicu Avasiloaie.

Băiatul ar fi  fost găsit dezbrăcat lângă nepoţica sa de patru ani

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului spun că băiatul a fost surprins de dezbrăcat lângă nepoţica cu care locuia în casă. "Aşa cum susţine şi mama vitregă a băiatului, o vecină declară că l-a văzut dezbrăcat pe băiat lângă nepoţica de patru ani cu care locuia în casă. Fetiţa cea mică ne-a spus că băiatul a bătut-o şi că i-a pus mâna la funduleţ. Mama naturală a băiatului recunoaşte că la procesul divorţului în 2009 a fost de acord ca micuţul să fie dat tatălui. Copilul a refuzat să o mai vadă pe mama sa în tot acest timp. Acum mama naturală a cerut instanţei să îi încredinţeze ei copilul.

image

Noi vom cere instanţei reîncredinţarea copilului, fie unui asistent maternal profesionist, fie mamei în funcţie de datele pe care le vom culege în continuare pe teren. Important este ca cei care au suspiciuni în legătură cu astfel de cazuri să ne sesizeze imediat, chiar dacă fapta nu s-a întâmplat., pentru a evita astfel de lucruri. Sesizările pot fi făcute la număruld e telefon 983", a declarat directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, Daniela Nicolaş.

Băiatul este internat la secţia de Chirurgie Infantilă a spitalului judeţean pentru a primi îngrijiri medicale.

„Copilul a ajuns la UPU şi a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism membre superioare şi plagă înjunghiată în hipogastru. În acest moment se află internat în Secţia de Chirurgie infantilă", ne-a declarat prutătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" din Focşani, Alina Pelin.

Medicii spun că băiatul are pe corp şi rănui mai vechi, semn că ar fi fost bătut şi în trecut. Poliţiştii conitnuă investigaţiile pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs incidentul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite