Aseară / Fiii fostului primar din Mera s-au predat pentru a-şi executa pedeapsa cu închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu şi Alin Săraru s-au predat seara trecută poliţiştilor pentru a fi încarceraţi la Penitenciarul în Regim de Maximă Siguranţă de la Mândreşti după ce Curtea de Apel Galaţi a emis mandate de arestare pe numele lor pentru a-şi executa pedeapsa pentru ultrajul comis în 2007.

Cei doi i-au agresat pe jandarmii veniţi cu procurorii la ei acasă în 2007 pentru a le percheziţiona domiciliul în care locuise şi tatăl acestora, Gheorghe Săraru, fost primar în comuna Mera, arestat la acea vreme în dosarul unor retrocedări de păduri ilegale.

Fii fostului primar din comuna mera, Gheorghe Săraru au atacat jandarmii cu o secure. Aceştia au de executat doi respectiv doi ani şi şase luni de închisoare pentru ultraj.

„În urma unor discuţii purtate de ofiţerii de la Serviciul de Urmăriri, cei doi fraţi Săraru s-au predat şi au fost încarceraţi la Penitenciarul din Mândreşti pentru executarea pedepsei", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Şi mama fraţilor Săraru, Maricica Săraru a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru aceeaşi faptă însă pe numele acesteia nu a fost încă emis mandat de arestare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite