ASEARĂ Captură de un kilogram de haşiş la Cîmpineanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei organizate şi Terorism Vrancea au prins seara trecută şase persoane în flagrant în timp ce încercau să vândă un kilogram de droguri de risc.

Flagrantul a fost organizat în apropierea unui bar din localitatea situată la marginea Focşaniului, Cîmpineanca. Cei şase au fost aduşi seara trecută la audieri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Unul dintre aceştia a recunoscut că a adus drogurile din Italia, din apropierea metropolei Milano.Este vorba de un bărbat de 42 de ani ce afost reţinut pentru 24 de ore.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorismvor înainta astăzi instanţei o propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Alte două persoane cu vârsta cuprinsă între 20 şi 22 de ani au primit interdicţia de a părăsi ţara.

Procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Vrancea, Săndica Apostolescu a fost însă rezervată în declaraţii. "Este vorba de un flagrant cu droguri de risc", a declarat scurt aceasta.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite