Aseară / Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a rămas fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fărăr permisul auto, ieri după-amiază, după ce a fost prins de radar conducând cu 113 kilometri pe oră în municipiul Râmnicu Sărat.

Acesta circula, la orele amiezii, dinspre Focşani spre Buzău, însă a fost oprit după ce parcursese strada Alexandru Ioan Cuza cu o viteză dublă faţă de limita admisă prin localitate.

Marian Oprişan va rămâne pieton pentru 90 de zile însă îşi va putea recăpăta mai repede permisul, în urma unui nou examen auto.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a fost cercetat penal în 2006 pentru conducerea autoturismului cu permisul auto suspendat după ce a fost prins în trafic de poliţiştii din Ilfov. Oprişan a câştigat însă în instanţă.

Lista personalităţilor sancţionate de poliţia rutieră pentru exces de viteză este însă mai lungă. Nu cu mult timp în urmă, vicepreşedintele PDL, buzoianul Cezar Preda, a rămas fără carnet, la Bacău, pe drumul de întoarcere spre casă, din Bucovina, unde a petrecut Paştele cu familia.

Vineri după amiază, poliţiştii buzoieni i-au săltat permisul şi fostului arbitru Ionică Serea, în prezent antrenorul unei echipe de ligă inferioară.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite