Arestat pentru viol şi incest asupra propriului copil în vârstă de cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Nicuşor a fost arestat pentru 29 de zile
Ionel Nicuşor a fost arestat pentru 29 de zile

Ionel Nicuşor, în vârstă de 51 de ani, din Gugeşti, a primit astăzi mandat de arestare pentru 29 de zile, după ce şi-a abuzat sexual fetiţa. Deşi iniţial a negat, individul şi-a recunoscut în final fapta.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 martie, în locuinţa din Gugeşti a violatorului. „Bruta" umană a profitat de faptul că soţia sa, însărcinată în şase luni, era internată la Focşani cu copilul mai mic şi beat fiind a atentat la pudoarea copilului său, în vârstă de doar cinci ani, care dormea profund.

Abia dimineaţă, când s-a trezit, fetiţa a resimţit dureri mari în zona genitală şi a observat scurgeri de sânge, fără însă să-şi dea seama foarte bine ce s-a întâmplat cu ea.

„Individul a recunoscut că fata era obosită, după o deplasare de o zi la Focşani şi a adormit repede. Spunea că era beat şi când a început să o pipăie copila a devenit agitată, iar spre dimineaţă a povestit că a avut un vis urât. Este o fetiţă de o isteţime ieşită din comun, maturizată înainte de vreme", ne-au declarat anchetatorii.

Oamenilor legii le-au luat două zile să adune probe concludente împotriva individului, care s-a stabilit că este tatăl biologic al copilului, iar raportul de medicină legală a arătat clar că a fost vorba de un viol.

Au contat foarte mult şi declaraţiile mamei fetiţei, internată în spital, care a spus că bărbatul cu care trăia în concubinaj avea un comportament sexual deviant.

Bărbat din Gugeşti, bănuit de abuz sexual asupra fiicei concubinei sale, în vârstă de doar 5 ani

De altfel, anchetatorii au şi găsit acasă la individ mai multe materiale pornografice, printre care şi un CD conţinând filme „deocheate" pe care, în lipsa curentului electric, îl folosea în aparatul conectat la un generator de curent. Ancheta încă nu este finalizată, însă astăzi magistraţii vrânceni i-au dat lui Ionel Nicuşor mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru viol şi incest. El riscă 25 de ani de puşcărie.

Fetiţa se află internată acum la Adăpostul Temporar pentru Copilul Abuzat din cadrul DGASPC Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite