Arest prelungit până în februarie pentru judecătoarea Anişoara Topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax: Anişoara Topor a fost arestată pentru luare de mită şi trafic de influenţă
Foto Mediafax: Anişoara Topor a fost arestată pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Magistratul a fost arestat pe 9 decembrie după ce a fost acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă.

Judecătoarea Anişoara Topor, arestată luna trecută pentru luare de mită şi trafic de influenţă nu va fi eliberată sub control judiciar, aşa cum a solicitat în recursul declarat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ieri după amiază, completul care a judecat cauza a decis ca magistratul să rămână în continuare în arest până luna viitoare, aşa cum au decis judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, la finalul anului trecut.

Anişoara Topor a fost arestată pe 9 decembrie după ce procurorii anticorupţie au probat mai multe aspecte ale activităţii infracţionale derulate de magistratul Secţiei Civile a Judecătoriei Focşani, într-un dosar privind retrocedarea unei suprafeţe de teren în cartierul Mîndreşti din municipiu.

Anişoara Topor a încercat să îi convingă pe judecători susţinând anumite probleme de sănătate ale soţului său dar şi nevoia de a fi lângă fiica sa, elevă a unui colegiu din Focşani. De altfel, Marian Topor a ajuns la spital după Revelion, după ce a înghiţit mai multe pilule antidepresive.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite