UPDATE Pompierii au lichidat incendiul / Arde magazia Gării din Focșani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu devastator a izbucnit lamagazia gării în jurul orei 22.00. Este vorba de o suprafață de 4.000 de mp. Pompierii au intervenit cu autospecialele cu apă și spumă după aproape o oră întrucât mașinile nu aveau presiune. Magazia conținea doar câteva materiale de construcții însă exista pericol de explozie din cauza unor deșeuri combustibile.

UPDATE. Pompierii au stins incendiul în jurul orei 4.00. Cauza producerii incendiului nu a fost încă stabilită şi nici valoarea prejudiciului. Cercetările continuă.

Pompierii intervin și la această oră pentru a stinge incendiul. Magazia aparține Societății Naționale de Căi Ferate Române (SNCFR) și nu conținea decât câteva deșeuri.

image

Pericolul de producere a unei explozii a fost sporit și de faptul că lângă magazie se aflau un vagon CFR cu mai multe produse combustibile dar și o camionetă. „Am fost anunţaţi de producerea unui incendiu la magazia gării la 22.15. Ajunşi la faţa locului ni s-a spus că incendiul se manifesta pe toata suprafaţa am chemat trei echipaje de la Focşani, unul de la Vidra şi o autospecială de la Odobeşti. Am apreciat căeste vorba de o suprafaţă de 3.500 - 4.000 mp. Erau şi deşeuri combustibile, nu am reuşit scoaterea sub tensiune fosta hala. Este în administrarea SNCFR. Alimentarea cu apă ne-a creat ceva probleme pentru că nu am avut presiune. Dar s-a rezolvat", ne-a declarat şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, lt.col. Flaviu Chiscop (foto).



La faţa locului s-au strâns şi mulţi curioşi traficul rutier fiind blocat în zonă.

image
image

„Am fost aici. Am văzut zece reporteri dar apă nu am văzut. Arde tot aici. Mie mi-au pocnit geamurile la depozitul de materiale de construcţii pe care îl am aici lângă. Acolo în magazie nu mai aveam mai nimic dar stăteau mulţi oameni ai străzii pe acolo", ne-a spus Gabriel (foto), patronul unui depozit de materiale de construcţii ce a închiriat până de curând magazia de la SNCFR. Pompierii nu stabilit până acum cauza producerii incendiului.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite