Apropierea iernii dă frisoane autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile vor ca drumarii să acţioneze mai prompt
Autorităţile vor ca drumarii să acţioneze mai prompt

Instituţia Prefectului a organizat astăzi întâlnirea Comandamentului Judeţean de Iarnă, în cadrul căreia au fost analizate pregătirile făcute până acum pentru venirea sezonului rece. La întâlnire au participat reprezentanţii firmelor de deszăpezire care au încheiate contracte atât cu drumurile judeţene cât şi cu drumurile naţionale, precum şi reprezentanţii Centrului de Dializă Focşani.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre planurile de acţiune ce trebuie implementate pe parcursul anotimpului rece 2010 - 2011, pe drumurile naţionale şi judeţene pentru a se evita problemele ce pot apărea din cauza vremii nefavorabile.

Administratorii drumurilor naţionale şi judeţene au informat că, începând de săptămâna viitoare, vor monta în zonele expuse la risc panourile parazăpezi pentru a diminua riscul înzăpezirii tronsoanelor de drum.

Totodată, s-a discutat şi despre problemele legate de intervenţiile pentru transportul persoanelor ce necesită dializă.

În acest caz reprezentanţii Centrului de Dializă Focşani au asigura că, potrivit contractului pe care îl au încheiat cu o firmă de prestări servicii, valabil până la sfârşitul lunii martie, anul viitor, transportul dializaţilor va fi asigurat, în bune condiţii, de firma contractantă.

De asemenea, s-a cerut reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie mai multă fermitate în tot ceea ce înseamnă măsurile pentru a prevenirea eventualelor blocaje în trafic, cauzate de cele mai multe ori ca urmare a neechipării corespunzătoare a autovehiculelor precum şi sancţionarea celor ce se fac vinovaţi de săvârşirea unor asemenea contravenţii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite