Apa caldă, în pericol de a fi sistată în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ENET a plătit până în prezent doar 250.000 de lei din eşalonarea de 2,5 milioane de lei pe care a convenit-o cu furnizorul de gaze.

De la 1 octombrie, focşănenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare ar putea rămâne din nou fără apă caldă, din cauza neplăţii gazelor.

Într-o întâlnire organizată ieri la primărie cu administratorii de blocuri şi conducerea ENET, primarul Decebal Bacinschi şi-a exprimat îngrijorarea că oraşul va rămâne în plină toamnă fără apă caldă.

„Avem o eşalonare a datoriei pe trei luni, de câte 2,5 milioane de lei/lună. Luna trecută, cu chiu cu vai am reuşit să încasăm de la populaţie un milion de lei şi diferenţa am dat-o de la consiliul local prin majorarea capitalului social al ENET. Luna aceasta avem aceeaşi obligaţie de plată, dar încasările de la populaţie sunt de 250.000 de lei. Trebuie să strângem 2. 250.000 de lei pentru a nu ne tăia gazele pe 1 octombrie", le-a spus celor prezenţi la întâlnire primarul Decebal Bacinschi.

Situaţia este cu atât mai dificilă cu cât iarna bate la uşă, iar lipsa gazelor înseamnă de fac condamnarea focşănenilor la a sta în frig în apartamentele lor.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite