Altercaţii la Adjud şi Coteşti pe fondul consumului de băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făptaşii s-au ales cu dosare penale, iar unii dintre protagonişti au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Aseara, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că F. Georgel, de 29 ani, din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal într-un magazin din localitate. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal iar in urma producerii evenimentului nu au fost persoane care au suferit vătămări.

Tot aseara, la ora 21.45, poliţiştii din Coteşti au fost sesizaţi despre faptul că O. Ilie, de 45 ani, din comuna Cârligele, a fost lovit cu o sapă în zona capului de consăteanul său, C. Floricel, de 45 ani. Fapta a avut loc pe stradă, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan. Victima a fost internată la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

In fine, azi noapte, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că în faţa parcului de pe str. Republicii a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri, în urma căreia D. Sorin, de 39 ani şi P. Ilie, de 29 ani, au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite