Alte două autotrenuri incendiate la Lepşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii spun că, cel mai probabil, focul a fost pus intenţionat.

Două tiruri mari, folosite pentru transportul lemnelor, au ars în noaptea de duminică spre luni în satul Lepşa, din comuna Tulnici. Tirurile se află în proprietatea a doi fraţi din comuna Tulnici.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, prima intervenţie la incendiu a fost asigurată de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Tulnici, care a acţionat cu o autospecială de stins incendii şi trei voluntari.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

„La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul se manifesta la două autotrenuri parcate la distanţă de cca. 50 m. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea altor trei autoturisme care se aflau parcate între cele două autotrenuri cuprinse de flăcări. Datorită intervenţiei pompierilor, nu s-au înregistrat pagube la nivelul celor trei autoturisme, însă, în urma incendiului au ars cabinele celor două autotrenuri şi cca. 50% din platforma de transport a unuia dintre autovehicule. De asemenea, au ars documente aflate în ambele autovehicule (certificate de înmatriculare şi licenţe de transport) şi două ciocane utilizate pentru marcarea materialului lemnos", se arată în comunicatul ISU Vrancea.

Ambele autotrenuri erau înmatriculate în judeţul Vrancea şi erau utilizate pentru transportul materialului lemnos.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, s-a utilizat intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera incendiul.

Reamintim că în luna iunie, cu puţin timp înainte de alegerile locale, alte două tiruri au fost incendiate la Tulnici, reprezentanţii PDL şi USL acuzându-se atunci reciproc că se află la originea evenimentului.

Nici până astăzi poliţiştii nu au reuşit să dea de urmele făptaşilor.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite