Alin Trăşculescu îl atacă pe primarul în exerciţiu în problema pavimentului din Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Trăşculescu i-a cerut lui Decebal Bacinschi să prezinte de urgenţă focşănenilor planul de remediere a gravelor deficienţe constatate la investiţia de reabilitare a Pieţii Unirii.

Alin Trăşculescu spune că este inadmisibil ca, după cheltuirea a 10 milioane de euro într-o lucrare aflată chiar sub fereastra biroului său, primarul Bacinschi să se spele pe mâini de răspundere.

"Presa a semnalat în repetate rânduri calitatea execrabilă a lucrărilor, iar focşănenii văd în fiecare zi ca locul emblemă al Focşaniului se năruie sub ochii impasibili ai autorităţilor locale. Care este preţul tăcerii lui Bacinschi? Cine este vinovat pentru furnizarea şi montarea unor materialele execrabile calitativ si, mai ales, când vor fi aceste înlocuite? Este rusinos că, deşi se laudă cu un C.V de constructor, primarul de 12 ani al Focşaniului închide ochii la lucrările de mântuială şi aşteaptă ordine politice pentru a oferi explicaţii cetăţenilor", a reacţionat Alin Trăşculescu.

Acesta spune că Piata Unirii ar trebui sa fie cartea de vizita a oraşului, nu o batjocura la adresa banilor publici.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite