Alin Trăşculescu spune despre actualul edil că este marioneta lui Oprisan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii Alianţei pentru Vrancea aşteaptă de la Decebal Bacinschi explicaţii cu privire la modul cum s-au desfăşurat lucrările de reabilitare a Pieţii Unirii şi să-şi clarifice statutul său actual.

Candidatul Alianţei pentru Vrancea la funcţia de primar a municipiului l-a atacat pe contracandidatul său, Decebal Bacinschi, după ce preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan şi-a arogat într-o conferinţă de presă meritele cu privire la anumite investiţii din Focşani.

„Marian Oprisan le-a transmis azi focsanenilor un mesaj: el este primarul municipiului, iar Decebal Bacinschi un simplu "executant". După ce a văduvit Focşaniul de una din cele mai frumoase proprietăţi,cele 40 de hectare de pădure din Crângul Petreşti donate oraşului de regele Carol,şeful PSD Vrancea vrea mai nou ca toţi focşănenii, în frunte cu primarul,să asculte de comanda sa. Mai mult decât atât, Oprişan a recunoscut că s-a implicat personal în atragerea unor subcontractori locali,în realitate firme de partid, în execuţia uneia dintre cele mai
controversate investiţii realizate în municipiului Focsani : reabilitarea Pieţei Unirii. Alianţa pentru Vrancea cere primarului Decebal Bacinschi, „cel mai bun executant", aşa cum l-a caracterizat şeful său de partid, să explice focşănenilor cum a permis să lase reabilitarea Pietei Unirii pe mâna lui Marian Oprişan . Bacinschi trebuie să spună odată şi odată focşănenilor care este statutul lui: acela de primar al orasului sau de executant al ordinelor lui Oprişan?
", declară într-un comunicat de presă Alin Trăşculescu.

Acesta a mai spus că aşteaptă de la Decebal Bacinschi lista subcontractorilor care au lucrat la Piaţa Unirii.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite