Alin Trăşculescu spune că USL s-a îmbătat cu putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Trăşculescu, preşedinte PDL
Alin Trăşculescu, preşedinte PDL

Preşedintele PDL Vrancea consideră că ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică românească depăşeşte cele mai negre închipuiri pentru orice cetăţean onest din România.

Alin Trăşculescu, preşdintele PDL Vrancea, spune că Europa nu va lăsa nesancţionată încălcarea celor mai elementare principii democratice la care Romania s-a angajat prin tratatul de aderare.

"Astazi, USL-ul lui Ponta a decis sa se descotoroseasca definitiv de blana de miel cu care s-a impaunat in opozitie si si-a aratat adevarata si hidoasa fata. Fara masca demagogica de pana acum, USL nu se mai oboseste nici macar sa pastreze aparenta unei logici democratice a actiunii politice si institutionale. Ponta si Antonescu nu mai dau doi bani pe reguli, pe lege, pe Constitutie, pe institutiile statutului sau pe bunul simt.

Într-o betie a puterii dusa la patologic, USL isi bate joc de tot ce democratia romaneasca a castigat, cu greu, in ultimii 20 de ani. Institutiile autonome ale statului, insusi statul de drept sunt puse intr-un real pericol", precizează preşedintele PDL Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite