Alin Trăşculescu îi readuce aminte primarului Bacinschi despre promisiunile electorale neonorate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit candidatului APV la Primăria Focşani, actualul edil îşi trecuse în program o serie de proiecte pe care nu a reuşit să le pună în practică.

Alin Trăşculescu, candidatul APV la funcţia de primar al Focşaniului a scos de la sertar promisiunile electorale făcute de actualul edil Decebal Bacinschi în anul 2008 şi a găsit, spune acesta, numai vorbe, nu şi fapte.

"Vă mai amintiti cum arata Focsaniul promisiunilor electorale ale lui Decebal Bacinschi in 2008? 5 hectare pentru un cartier modern cu apartamente ieftine pentru tineri (167 euro/luna);Program de reabilitare termică şi estetică a blocurilor de locuinţe;229 de strazi si 2 bulevarde reabilitate; Realizarea in parteneriat public-privat a unor zone de agrement, bazin olimpic de inot şi patinoar in zona crangului Petresti; Executarea unor piste pentru role şi biciclete pe traseul Focsani-Crang Petresti; Realizarea de parcari supraterane si subterane, in parteneriat public-privat in zonele aglomerate ale municipiului; Realizarea unui parc tehnologic si stiintific, cu dotari,
laboratoare specializate, sali de conferinta, sali de curs; Realizarea unui Centru Expoziţional si Bursa Vinurilor. Ce s-a ales de toate aceste promisiuni sau, mai bine spus, minciuni? Praful! De fapt, "realizarile" administratiei Bacinschi arata clar ca, pentru primarul actual al USL, promisiunile din 2008 au avut doar valoarea unor gogosi electorale. Ca dovada: cele 5 hectare de teren destinate locuintelor pentru tineri s-au transformat in cel putin 5 hectare retrocedate in conditii suspecte unor smecheri locali;din cele peste 1200 de blocuri, doar 5 scari au fost reabilitate termic cu sprijinul Primariei Focsani; in acest timp in comuna Campineanca au fost anvelopate 14 blocuri; Zeci de strazi din Focsani au continuat sa arate mai prost decat ulitele unui catun, fara sa fi cunoscut niciodata asfaltul; Cele 40 de hectare de teren detinute de municipiul Focsani in Crangul Petresti au fost "donate" Consiliului Judetean fara nici un avantaj pentru oras; pistele pentru role si biciclete au ramas doar pe hartie;parcarile supraterane si cele subterane s-au transformat in cateva linii trasate pe asfalt, care costa cetatenii cateva zeci de lei pe luna;Orasul este ocolit de investitori iar salariul mediu al focsanenilor a devenit cel mai mic din toata Moldova",
spune Alin Trăşculescu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite