Alin Trăşculescu, preşedintele PDL Vrancea, cere liderilor USL să dea dovadă de responsabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Trăşculescu
Alin Trăşculescu

Liderul PDL a salutat decizia Curţii Constituţionale privind invalidarea Referendumului din 29 iulie şi consideră că această criză politică ar trebui să se încheie de astăzi.

Potrivit lui Alin Trăşculescu, decizia de astazi a Curtii Constitutionale privind invalidarea referendumului din 29 iulie demonstreaza ca USL nu a reusit, in ciuda tuturor ilegalitatilor, sa infranga regulile democratiei si ale statului de drept.

"Este dovada faptului ca procesul de reformare a statutului, initiat si promovat de presedintele Traian Basescu, este unul cat si poate de puternic si, speram noi, unul ireversibil. In mod normal, criza politica fara precedent pe care a initiat-o si intretinut-o USL ar trebui sa se termine astazi. Guvernul Ponta trebuie sa invete lectia de drept constitutional si de respectare a legii pe care i-a oferit-o Curtea Constitutionala Romaniei, si, dupa revenirea cu picioarele pe pamant, sa se ocupe de adevaratele prioritati ale Romaniei: protejarea economiei de socurile crizei mondiale care inca nu s-a terminat, cresterea gradului de atragere a fondurilor europene, relansarea increderii pentru partenerii externi", a declarat presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu.

Presedintele PDL Vrancea a facut de asemenea, un apel la responsabilitate catre reprezentatii judeteni ai Uniunii Social Liberale.

"Le cer lui Marian Oprisan si Nini Sapunaru sa se opreasca din a folosi administratia publica locala, judeteana si guvernamentala in interes politic si sa caute solutii pentru adevaratele probleme ale judetului Vrancea: investitii economice, cresterea numarului locurilor de munca, combaterea efectelor secetei, sprijinirea unui numar cat mai are de fermieri sa atraga fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor in agricultura. Lupta politica implica si responsabilitate, nu doar satisfacerea unor marunte interese de partid", a precizat deputatul PDL.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite