Alianţa pentru Vrancea îl acuză pe primarul Bacinschi de abuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii APV spun că edilul municipiului se foloseşte de organele statului în chestiunea afişajului electoral după ce în Focşani au fost amplasate mai multe mesh-uri cu candidatul APV la Primăria Focşani, Alin Trăşculescu.

Interzicerea de către consiliul local a afişajului electoral în Focşani i-a determinat pe reprezentanţii APV să găsească soluţii alternative pentru a se face cunoscuţi alegătorilor. Aceştia au încheiat contracte cu asociaţiile de proprietari pentru amplasarea mesh-urilor pe blocuri, însă primarul Decebal bacinschi a făcut plângere la poliţie.

„Reprezentanții USL Vrancea au anunțat că vor o campanie curata, dar faptele arata exact contrariul. După ce municipalitatea nu ne-a permis deloc afisajul stradal, acum primarul Decebal Bacinschi se folosește de organele statului pentru a ameninta si a pune presiuni asupra cetatenilor cu care Alianța pentru Vrancea a încheiat contracte pentru amplasarea de mesh-uri. Această stare de fapt îmi suna a disperare din partea primarului in functie si arata, inca o data, de ce pe 10 iunie cetatenii trebuie sa se prezinte la vot. Numai astfel vom putea evita pe viitor abuzurile comise de administraţia Bacinschi", a declarat candidatul Aliantei Pentru Vrancea la Primăria municipiului Focșani, Alin Trășculescu.

Alianta Pentru Vrancea îl avertizeaza pe Decebal Bacinschi ca, în cazul in care nu va inceta cu abuzurile comise împotriva cetatenilor şi nu va permite afisajul alectoral al competitorilor săi politici, va picheta in fiecare zi sediul Primăriei.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite