Alesul judeţean Gabriel Nedelcu, umilit în şedinţa Consiliului Judeţean de şeful său de partid, Marian Oprişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul PSD a dorit să aibă o intervenţie în plenul şedinţei de astăzi, însă a fost refuzat categoric, spre stupefacţia tuturor celor prezenţi în sală, de şeful administraţiei judeţene.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, şi-a făcut din nou numărul în şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Judeţean.

După epuizarea ordinii de zi, acesta a refuzat să oferă cuvântul unui coleg de-al său, care-şi cerea dreptul la o intervenţie.

„Domnule preşedinte, aş vrea să iau cuvântul la punctul diverse pentru o scurtă intervenţie", s-a adresat Gabriel Nedelcu şefului judeţului. Răspunsul acestuia i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei din sală. „Nu mă interesează intervenţia dumneavoastră", a spus pe un ton ferm, dictatorial, Oprişan, spre stupefacţia lui Gabriel Nedelcu, care stânjenit de situaţie s-a aşezat docil şi cu capul în pământ pe scaunul său.

Contactat telefonic după finalul şedinţei, Marius Nedelcu a încercat „să dreagă busuiocul", spunându-ne că a luat intervenţia lui Marian Oprişan ca pe o glumă.

„Nu m-a deranjat. Va fi un moment când se va afla ce-am vrut să anunţ în şedinţa de Consiliu Judeţean", ne-a precizat Gabriel Nedelcu.

Trebuie spus că momentul oferit de Marian Oprişan astăzi nu a fost unul singular, având aceeaşi atitudine şi faţă de consilierul PDL Cornel Negru, căruia i-a refuzat cuvântul la un proiect aflat în discuţie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite