Ajutaţi-o pe Bianca să trăiască!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Lera suferă de leucemie acută limfoblastică
Bianca Lera suferă de leucemie acută limfoblastică

Fetiţa în vârstă de doar 8 ani, din Focşani, a fost diagnosticată în vara aceasta de medici cu leucemie acută limfoblastică. Bianca are nevoie urgent de un tratament în străinătate, dar suma necesară pentru acesta, 30.000 de euro, depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei.

La numai 8 ani, Bianca este un copil vesel şi plin de viaţă, dar numai cine o cunoaşte ştie câtă suferinţă ascunde trupul ei fragil.

În luna iunie a acestui an a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. O veste care a căzut ca un trăsnet peste părinţi.

Aceştia fac eforturi deosebite să-şi salveze copilul şi de jumătate de an bat încontinuu drumul spitalelor din Focşani, Iaşi şi Bucureşti.

„Bianca a venit dintr-o excursie plină de ganglioni şi echimoze. Am mers la urgenţe cu ea, analizele erau scăzute şi am fost trimişi la Iaşi, unde s-a depistat această boală. Bianca a urmat un tratament cu antibiotice, care i-a creat o stare de leşin, somnolenţă şi a făcut febră foarte mare", spune Teodora Lera, mama fetiţei.

image

Până acum, medicii i-au aplicat Biancăi tratamentele şoc tipice pentru cancer, inclusiv chimioterapie. Din această cauză, Biancăi a început să-i cadă părul. Deşi bolnavă, fetiţa nu a abandonat şcoala, iar tabla înmulţirii a învăţat-o pe patul de spital, între două şedinţe de chimioterapie.

Face tratament în permanenţă, dar medicamentele şi alimentaţia specială au secătuit bugetul familiei. Doar capul familiei are un loc de muncă, mama fiind asistentul personal al copilei, iar indemnizaţia acordată de stat în astfel de cazuri este foarte mică.

Pentru că în ţară posibilităţile de tratare a acestei boli sunt limitate, părinţii vor să plece cu Bianca în străinătate, unde să poată beneficia de investigaţii suplimentare şi, mai ales, de tratamentul care să-i salveze viaţa.

Familia Lera are nevoie de nu mai puţin de 30 000 de euro. O sumă imensă, însă puţin cîte puţin se poate face mult.

Donaţiile pot fi făcute în unul din următoarele conturi:

Cont în lei: RO30BTRL04001201472918

Cont în euro: RO76BTRL04004201472918

Cont în dolari: RO13BTRL04002201472918, deschise la Banca Transilvania Agenţia Focşani Nord pe numele Lera Teodora sau la numarrul de telefon 0727796038, la care raspunde mama Biacăi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite