Afaceriştii de succes ai judeţului, premiaţi la Topul Firmelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Sorin Vornic, preşedintele CCIA Vrancea
Sorin Vornic, preşedintele CCIA Vrancea

Evenimentul organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea va avea loc joi, 20 octombrie, începând cu ora 14.00Clasamentul cuprinde societăţile comerciale cu rezultate economice remarcabile în anul financiar 2010.

Topul Firmelor din judeţul Vrancea este o manifestare devenită deja tradiţie în viaţa comunităţii de afaceri locale. Acest clasament cuprinde societăţile comerciale cu rezultate economice remarcabile în anul financiar 2010.

Topul Firmelor se realizează conform unei metodologii unice pe plan naţional care este aplicată de comisiile judeţene. Metodologia de realizare a Topului Firmelor, editia a XVIII-a, cuprinde următoarele domenii de activitate: cercetare-dezvoltare si high-tech; industrie; agricultură, pescuit, piscicultură; construcţii; servicii; comerţ, export şi turism.

„Această ediţie a topului va reflecta realizãrile întreprinzãtorilor locali la finele anului trecut, întreprinzatori care au rezistat şi reusesc sã facã performantã într-o perioadã de crizã ce se prelungeşte parcă la nesfârşit. De-a lungul anilor, prin profesionalism şi corectitudine, aceste clasamente şi-au câstigat o notorietate de invidiat, fiind aşteptate cu interes de mediul de afaceri local. Eu personal îmi exprim respectul şi întreaga apreciere pentru efortul pe care l-au fãcut agenţii economici în aceste momente de crizã ", a spus Sorin Vornic, preşedintele CCIA Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite