“Adevărul de Seară” a împlinit un an la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziarul ajunge zilnic în mâinile a mii de focşăneni
Ziarul ajunge zilnic în mâinile a mii de focşăneni

Pe 23 octombrie 2009, primul număr al cotidianului "Adevărul de Seară" - ediţia de Focşani ajungea în mâinile locuitorilor din oraşul de pe Milcov, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj local. Conform certificării BRAT, la Focşani sunt difuzate zilnic, în medie, 5.484 exemplare (pe locul 2 este „Monitorul de Vrancea" - 4.099 bucăţi).

Cu 905.000 de cititori pe ediţie, aşa cum atestă Studiul Naţional de Audienţă (SNA) realizat pe perioada iulie 2009 - iulie 2010, cotidianul "Adevărul de Seară " este, de departe, cel mai citit ziar quality din România.

Cititorii, barometrul performanţei

Că "Adevărul de Seară" are succes la Focşani o confirmă chiar cititorii.

"Atâta timp cât sunt mai multe publicaţii pe piaţa presei din Focşani este mai bine întrucât suntem într-o economie de piaţă şi rezistă doar cel care reuşeşte să performeze iar la „Adevărul de seară" performanţa se vede în numărul de cititori. Consider că este un ziar necesar pentru informarea cetăţenilor", este de părere viceprimarul Focşaniului, Vasile Dobre.

Cei care stau la coadă în fiecare zi să prindă un exemplar din care să afle cele mai fierbinţi ştiri ale urbei şi nu numai, au chiar şi sugestii.

„Încă de la apariţie m-am abonant, dacă pot să zic aşa, la „Adevărul de Seară". După părerea mea, este cel mai complet ziar. Chiar comentez cu vecinii mei asupra unora dintre subiectele abordate. Fiţi mai mult cu ochii pe modul cum se cheltuie banul public", ne spune Tomiţă Cocheci, iar Viorica Bejan o completează: „îmi place că puneţi pe primul plan oamenii, cu problemele lor şi că luaţi atitudine faţă de modul groaznic în care arată oraşul", punctează focşăneanca.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite