Acuzată de proxenetism de familie, trimisă în judecată pentru neplata pensiei alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra, de loc din Vidra, este acuzată de familia paternă că s-ar afla în Marea Britanie unde se ocupă cu „industria" sexului pe bani.

Bianca Teodora Hasan a fost trimisă în judecată de procurorii vrânceni pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Tânăra de 24 de ani, din Vidra, a lăsat în ţară un minor în grija bunicii, ambii părinţi fiind plecaţi în Marea Britanie iar procurorii nu au putut da de urma sa, fiind cel mai probabil în continuare peste hotare.

Conform materialului de urmărire penală, Bianca Hasan nu a mai plătit pensia alimentară cuvenită copilului din octombrie 2010. Instanţa stabilise ca obligaţie lunară de plată suma de 200 lei, iar minorul a fost încredinţat prin hotărâre definitivă a instanţei bunicii sale paterne, Măriuţa Hasan.

Bătrâna spune că fiul său se află în arest în Anglia, după ce fosta sa soţie, Bianca Teodora Hasan, ar fi determinat mărturia care a dus la arestarea şi condamnarea fostului său soţ pentru viol. Măriuţa Hasan a cerut sprijin pentru a obţine casarea sentinţei din Marea Britanie, mai ales că la vârsta sa se ocupă din ce în ce mai greu de creşterea copilului. În acelaşi timp, o acuză pe fosta sa noră.

L-a băgat la puşcărie cu mărturie mincinoasă, ca să rămână ea să se ocupe acolo de fetele care se prostituează. Fiul meu stă în închisoare iar ea în libertate acolo şi pe nimeni nu mai interesează", a declarat Măriuţa Hasan.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite