Acrobaţi, clovni şi feline vă aşteaptă la circ, la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circus Europa a poposit în oraşul nostru pentru patru zile.Organizatorii au pregătit un show inedit în cadrul căruia sunt incluse numere de magie, echilibristică sau acrobaţie, o paradă a animalelor, dar şi un moment de dresare a leilor.

Circus Europa îi aşteaptă pe focşăneni la arena amplasată în incinta mall-ului Promenada.

Veniţi din Ungaria, organizatorii au adus în oraşul nostru lei, tigri, cămile, acrobaţi, clovni, dar şi alte surprize care vor stârni interesul publicului.

„De fiecare dată venim cu mult drag la Focşani. Publicul este extraordinar şi de multe ori ne-a determinat să ne prelungim programul", spune Beluc Tocaci, patronul circului.

Circari de peste 300 de ani

În familia lui Beluc Tocaci, circul este practicat de generaţii întregi, de mai bine de trei sute de ani.

Echipa este alcătuită din artişti adunaţi din toate colţurile lumii, iar mulţi dintre ei au fost sportivi de performanţă. De exemplu, Filimon din America va prezenta un inedit număr western, în cadrul căruia va pune în scenă o „joacă amicală" între un dresor şi un superb cal de talie mare.

Momentele vesele vor fi asigurate de Romeo, cel mai comic clovn al circului, iar dresarea felinelor îi va ţine pe spectatori cu sufletul la gură.

Focşănenii care vor să se distreze la circ în această seară vor plăti doar 15 lei, urmând ca mîine şi duminică traifele să fie diferenţiate: 20 de lei pentru copii şi 25 pentru adulţi. Cei care vor să vadă spectacolul din lojă vor plăti 30 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite