Acoperişul unei case din Focşani, mistuit de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru localizarea şi stingerea incendiului, Pompierii au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă

Incendiul izbucnit la o locuinţă individuală de pe strada Plantelor a fost anunţat astăzi, în jurul orei 13.00, printr-un apel la 112.

Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-a deplasat la faţa locului Grupa operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă S.M.U.R.D.

În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei, confecţionat din lemn şi cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 70 mp.

De asemenea, s-au deteriorat tavanele, confecţionate din rigips şi izolate cu vată minerală, pe o suprafaţă totală de cca. 100 mp, pereţii şi tâmplăria PVC ale mansardei.

„Au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei, dar au distruse bunuri în valoare de circa. 40.000 lei, locuinţa fiind asigurată. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un burlan de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile", a precitat locotenent Fănel Florentin Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite