VIDEO Acoperişul şcolii din Urecheşti va fi reparat de Hidroelectrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acoperişul şcolii va fi reparat
Acoperişul şcolii va fi reparat

Acesta a fost afectat în urma căderilor de zăpadă din luna februarie. Clădirea în care funcționează unitatea de învățământ este compusă din două corpuri, construite succesiv în anii 1901 și 1957.

Astăzi, o comisie de la Hidroelectrica a verificat pagubele produse în urma fenomenelor deosebite, iar zilele următoare vor începe reparația.

„La nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea am constituit o comisie de verificare a pagubelor. Cred că problema putea fi rezolvată pe plan local, cu forţă de muncă din cadrul comunităţii, însă ne-am confruntat cu răspunsul "nu sunt fonduri". Nici Prefectura nu are fonduri, în schimb eu ca prefect am voință. Așa că am căutat sponsori și am găsit. Mulțumesc Hidroelectrica pentru sprijinul acordat. Suntem mulțumiți că putem ajuta 160 de elevi să meargă la școală și să învețe în condiții civilizate, fără teama că tavanul s-ar putea prăbuși peste ei din cauza infiltrațiilor", a declarat Sorin Hornea, prefectul județului Vrancea.

Comisia de evaluare a pagubelor a constatat că acoperișul Școlii este afectat pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite