Absolvenţii vrânceni picaţi la Bacalaureat au început meditaţiile la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astfel, elevii au şansa de a se pregăti suplimentar pentru sesiunea din toamnă. Profesorii fac meditaţii la limba şi literatura română, matematică, biologie şi chiar geografie.

La nicio săptămână de când au aflat că au picat examenul de Bacalaureat, elevii vrânceni au început meditaţiile pentru sesiunea din toamnă.

Profesorii din liceele cu rata mică de promovabilitate au stabilit deja un grafic, care va fi afişat la intrarea în unitate, astfel încât toţi doritorii să fie la curent cu programul orelor de pregătire suplimentară.

„S-au făcut deja şedinţe de catedre şi s-au stabilit planuri de recuperare la matematică, unde au fost cele mai mari probleme, dar şi la limba română. Iniţiativa a venit din partea profesorilor care predau materiile de Bacalaureat. De altfel, elevii au avut această oportunitate şi pe parcursul anului şcolar, însă foarte puţini au fost cei care venit", declară Carmen Oprea, directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea" din Focşani, unde din cei 467 de candidaţi înscrişi, doar 11 au reuşit să promoveze examenul maturităţii.

Află mai multe amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite