Absolvenţii unei clase de la Liceul Pedagogic au tipărit un volum cu creaţiile proprii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Semne pe nisip", coordonat de profesoara Livia Marcu de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focşani, a fost lansat astăzi la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu

Volumul reuneşte creaţiile elevilor din clasa a XII - a D, absolvenţi ai Liceului Pedagogic şi se bucură de o postfaţă scrisă de Mariana Vicky Vârtosu, scriitoare membră a Asociaţiei „Duiliu Zamfirescu" şi Preşedinte al Ligii Scriitorilor, filiala Vrancea.

„Carte a urmelor paşilor pe nisip, mărturisire şi popas, proiectul îşi propune să fie o oglindă a unor tineri obişnuiţi care cântă, se regăsesc şi se răsfrâng în lume prin cuvântul descoperit doar de ei. Semne pe nisip îşi propune să fie prag, graniţă, fereastră. Închide cuvinte şi deschide minţi către lume, întru-un moment în care sensibilitatea poate fi înţeleasă drept slăbiciune", a declarat profesoara Livia Marcu.

„Această lansare se înscrie în evenimentele prin care biblioteca sprijină şi încurajează încercările literare şi formarea unor talente", a precizat Cristina Olaru, bibliotecar la Biblioteca Judeţeană.

Volumul"Semne pe nisip" a fost realizat cu sprijinul financiar al elevilor şi a fost scos de sub tipar în 100 de exemplare

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite