Absolvenţii ultimilor trei ani de la Universitatea “Spiru Haret”, aşteptaţi să repete licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunea specială este prevăzută pentru septembrie, în Vrancea estimându-se că sunt în această situaţie peste 1000 de absolvenţi

Absolvenţii formelor de învăţământ la distanţă şi frecvenţă redusă de la Universitatea "Spiru Haret", care au participat la examenul de licenţă în sesiunile din anii 2008, 2009 şi februarie 2010 vor susţine un nou examen de licenţă în a doua jumătate a lunii septembrie.

Măsura este o consecinţă a războiului dintre Ministerul Educaţiei şi universitate, concretizat prin Ordonanţa de Guvern nr.50 din 2009, care prevede că absolvenţii „Spiru Haret“ înmatriculaţi în anul I în perioada 2005 – 2008, adică cei care au absolvit şi şi-au dat licenţa în 2008 şi 2009, vor trebui să susţină din nou acest examen.

Astfel, absolvenţii care vor relua examenul trebuie să se înscrie până cel mai târziu 8 septembrie, urmând ca examenul scris să fie susţinut în perioada 20 - 30 septembrie.

Pentru înscriere, aceştia trebuie să depună cererea tip şi un set de fotografii, fără să mai plătească şi altă taxă pentru examen.

La nivelul judeţului Vrancea se estimează că sunt în situaţia de a repeta examenul de licenţă aproximativ 1000 de absolvenţi

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite