A început cursa înscrierilor în clasa întâi/ Vezi aici care sunt cele mai căutate şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcolile de elită sunt cele mai solicitate
Şcolile de elită sunt cele mai solicitate

De teamă să nu rămănă pe dinafară sau să fie repartizaţi pe mâna unui pedagog nu tocmai pe placul lor, părinţii au luat cu asalt secretariatele şcolilor de elită din Focşani încă de la începutul lunii noiembrie.

La Şcoala Generală „Duiliu Zamfirescu", unitate recunoscută pentru rezultatele extraordinare, aproximativ 80% din locurile pentru boboci sunt deja ocupate.

„În acest an, ne propunem să formăm cinci clase, din care una step by step. Până acum, avem în jur de 100 de cereri venite din partea părinţilor", declară Petrică Moraru, directorul adjunct al unităţii.

Şi Şcoala „Ştefan cel Mare" este foarte căutată, locurile în cele şase clase rezervate şcolarilor debutanţi fiind ocupate în proporţie de 70%. „Au fost trecuţi pe liste toţi copiii ai căror părinţi s-au dovedit interesaţi de un loc în unitatea noastră. Îi aşteptăm şi pe cei care nu s-au înscris încă", declară directorul Roxana Vornic.

În momentul înscrierii, au prioritate elevii care locuiesc în zona unităţii şcolare pe care doresc să o frecventeze, însă şi copiii din zonele limtrofe precum Milcovul, Gologanu sau Garoafa au şanse să prindă un loc.

Perioada oficială a înscrierilor în clasa întâi este 3 martie - 3 aprilie 2011, Inspectoratul Şcolar urmând să trimită note informative la toate unităţile.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite