A început asaltul la piscinele din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căldura aproape insuportabilă de afară, care a dus mercurul din termometre chiar şi la 35 de grade Celsius, coroborată cu încheierea anului şcolar i-a determinat pe foarte mulţi tineri să ia cu asalt piscinele din Focşani. Mai ales că este weekend şi mulţi vor să profite de vremea frumoasă de afară.

Şi anul acesta oferta locurilor pentru scăldat şi stat la soare este destul de consistentă, după ce în ultimii ani în municipiu şi în apropierea oraşului au apărut mai multe investiţii private destinate petrecerii timpului liber. Clientul care vine la piscină beneficiază de cele mai bune condiţii.

„Avem un sistem de filtrare a apei de ultimă generaţie. De asemenea, temperatura apei din piscină este optimă. Beneficiem şi de serviciile unui salvamar calificat, iar clienţii pot servi şi masa la noi", ne spune Vasile Mocanu, administratorul unei astfel de locaţii aflată la doi paşi de Focşani.

Preţurile, la fel ca anul trecut

Acesta ne precizează că deşi a deschis abia de curând sezonul „la scăldat", criza economică se resimte, chiar dacă a menţinut preţurile de anul trecut.

„Costă 15 lei/zi de adult, zece lei copiii peste trei ani, iar la copiii sub vârsta de trei ani intrarea este liberă. Dacă anul trecut era plin aici, acum gradul de ocupare este de 75%", ne-a declarat Vasile Mocanu.
Tinerii care frecventează piscinele spun că aleg varianta distracţiei la piscină pentru că este mai avantajos.

„Nu ştiu dacă voi ajunge la mare anul acesta şi consider că o dată pe săptămână nu este un efort prea mare ca să vin aici. E frumos, iar apa este excelentă ca să ne răcorim", ne spune eleva Nisan Perindag, venită ieri împreună cu alte două colege la piscină.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite