A apărut cel de-al treilea număr al săptămânalului ADS Focşani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:


DEZVĂLUIRI - Afacerile necurate ale acoliţilor baronului Oprişan. Unii afacerişti, prieteni din copilărie ai "omului numărul 1" din Vrancea, îşi conduc imperiile câlcând totul în picioare.

ORAŞ -Publicitate cu dedicaţie de la Consiliul Judeţean. Evenimentele organizate de administraţia judeţeană sunt publicate prin ziarul "de casă", Monitorul de Vrancea.

POVESTE -De la Ceauşescu, la mirese. Fotograful Mihai Sumanariu spune că meseria lui e pe moarte.


TIMP LIBER - Hip-hop, mixaje musicale şi filme 3D. Artistul Guess Who va susţine un concert de zile mari sâmbătă, în Extrem Summer, iar dj-iţele de la Blond:ish vor încinge atmosfera în Pulse Studio.

SPORT REPORTAJ -Gigi Becali, sfânt la Vadu Roşca. Chipurile rudelor latifundiarului din Pipera sunt pictate pe unul dintre pereţii bisericii din sat.


UTILE - Află ce acte îţi sunt necesare pentru eliberarea cazierului judiciar.


OAMENI-Dan Alexandru Taban este cel mai renumit medic specialist în chirurgia buco-maxilo-facială din Vrancea, dar şi un artist pe măsură, lucrările sale în domeniul sculpturii şi fotografiei fiind appreciate de public.


Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.


Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite