A apărut al unsprezecelea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămânalul se găseşte la toate chioşcurile de distribuţie a presei
Săptămânalul se găseşte la toate chioşcurile de distribuţie a presei

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - "Baronul" Vuictor Roman, expert în afaceri cu statul. Consilierul judeţean este client fidel a 29 de primării din trei judeţe. El acoperă prin firmele lui asfaltări, deszăpeziri, aprovizionări cu lemne şi chiar activităţi de salubritate.

DIN ORAŞ - Primăria bagă alţi bani în Piaţa Unirii. Reabilitarea obiectivului a costat déjà nouă milioane de euro, iar municipalitatea maid ă încă 1,7 milioane de lei pentru finisaje.

REPORTAJ - Vieţi sfărâmate în bătaie. În Centrul Maternal Focşani sunt adăpostite femei ale căror poveşti de viaţă sunt zguduitoare.

TIMP LIBER - Dj Sava, Andreea D şi dj Yaang fac show în cluburile din Focşani.

SPORT - Navetă către titlul de campioană. Patru tinere din Coteşti bat zilnic 36 de kilometric pentru a ajunge la antrenamentele de atletism.

UTILE - Acte necesare pentru dosarul de şomaj

OAMENI - Mihail Fâsan, inginerul cu vocaţie de pedagog şi regizor. Este unul dintre dascălii de referinţă din sistemul de învăţământ vrâncean, apreciat deopotrivă de elevii săi, dar şi de colegi, pentru multitudinea de activităţi în care se implică.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite