A apărut al treisprezecelea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI- Edilii penali ai Vrancei au tăiat copaci sau au dat mită. Primarii din Vidra şi Broşteni au fost condamnaţi la un an cu suspendare, dar au făcut recurs la decizia magistraţilor.

DIN ORAŞ- Inventatorii de la Palatul Copiilor fac furori la concursurile naţionale. Ciprian Mitrea şi Ionuţ Lungu sunt doi dintre tinerii vrânceni cu minţi sclipitoare, pasionaţi de ştiinţă şi progres.

TIMP LIBER- Concerte, fanfară şi artificii de Zilele Oraşului Panciu. În perioada 22 - 25 septembrie, „oraşul dintre vii" va îmbrăca haine de sărbătoare

SPORT - Şcoala de tenis de la ţară. Tinerii din Gologanu au la dispoziţie un teren echipat corespunzător pentru sportul alb.

UTILE - Ce poţi face ca să plăteşti rate mai mici. Experţii spun că persoanele care s-au împrumutat trebuie să dovedească cu acte că veniturile li s-au diminuat.

OAMENI- Maria Cristina Zgăbârdici învaţă elevii să se exprime şi să-şi argumenteze ideile. Profesorul de limba română coordonează un club de dezbatere, oratorie şi retorică, cu care a obţinut nenumărate premii.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite