A apărut al şaisprezecelea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pdf nr 16, ads, focsani
pdf nr 16, ads, focsani

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI- Gazon de 138.000 de euro la marginea Odobeştiului. Adrian Orpişan, fratele şefului CJ, Marian Oprişan, are lipici la bani publici.

DIN ORAŞ- Campanie/Doctorii cu care focşănenii se mândresc. Săptămânalul „ADS" te invită să-şi susţii medicul preferat în topul lansat online, pe focsani.adevarul.ro. Votul durează până pe 19 octombrie.

TIMP LIBER- O fărâmă de istorie în casa „Ion Roată". Cei care vizitează Vrancea pot trece prin Câmpuri, pe la casa memorială a celui care a militat pentru unirea românilor.

SPORT - Doar 20 din cele 124 de şcoli din Vrancea au o sală de sport.

UTILE - Cum ne echipăm maşina pentru iarnă. Şoferii care nu montează anvelope adecvate riscă amenzi.

OAMENI- Liliana Grigoriu le transmite elevilor dragostea pentru fizică. Focşăneanca mărturiseşte că s-a născut pentru a fi dascăl. În ultimele trei decenii s-a dedicat iniţierii liceenilor în tainele materiei sale de suflet.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite