A apărut al paisprezecelea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI- Licitaţii cu cântec pe fondurile de vânătoare din Vrancea. Unul din contracte, obţinut de fostul subprefect Cătălin Vrabie, a dus la demisia şefului AJVPS.

DIN ORAŞ- La Şcoala „Duiliu Zamfirescu", elevii nu au timp să respire între ore. Copiii învaţă în trei schimburi, orele au 45 de minute, iar pauza a fost redusă la doar cinci minute.

TIMP LIBER- Degustări de vinuri alese, la „Bachus 2011". Piaţa Unirii din Focşani găzduieşte cea de-a XIX-a ediţie a acestui renumit festival.

SPORT - Interviu cu Mircea Dimofte, campionul care cucereşte cu racheta de tenis America. Student al Universităţii Toledo, din Ohio, tânărul este cotat printre cei mai buni sportivi.

UTILE - Scapă de penalităţi la impozitele restante. O ordonanţă apărută recent scuteşte de orice majorare firmele care achită datoria la Fisc până la sfârşitul anului.

OAMENI- Dobriţa Tănase pregăteşte olimpici la limba şi literatura română. Cultivă elevilor dragostea pentru lectură şi de fiecare dată vine la catedră cu entuziasm, pe care îl împărtăşeşte şi tinerilor.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite